Contact

Let's get in touch with Upper Marketing

Contact

Let's get in touch with Upper Marketing

Gegevens Upper Marketing

Stuur een e-mail

Vestiging Breda

Markendaalseweg 52a
4811 KC Breda

Vestiging Middelburg

Poelendaelesingel 12 
4335 JA Middelburg

Bel met Loes

Gegevens Upper Marketing

Stuur een e-mail

Vestiging Breda

Markendaalseweg 52a
4811 KC Breda

Vestiging Middelburg

Poelendaelesingel 12 
4335 JA Middelburg

Bel met Loes

Bericht ons

FAQ's

Adverteren

Dat is van een hoop verschillende factoren afhankelijk. We zullen allereerst gaan kijken naar wat voor gegevens er al bekend zijn over bijvoorbeeld de doelgroep. Met de doelstelling achter in ons hoofd, stippelen we een plan uit om de resultaten te behalen.

Beide termen hebben te maken met zichtbaarheid in zoekmachines en zorgen ervoor dat je hoger komt te staan in de ranking van bijvoorbeeld Google. Het grote verschil: bij SEA betaal je voor jouw positie. Grof gezegd is SEA effectief op de korte termijn en SEO op de lange termijn. 

Als het gaat om online adverteren, richten wij de advertenties voor je in en blijven we het liefste bij je aan boord. We kunnen dan als het nodig is bijsturen om te zorgen voor de meest optimale resultaten. 

Branding & design

Dat is afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk. Is jullie merkpositionering en doelgroep kraakhelder? Dan kunnen we in een vlot tempo door naar de ontwerpfase. Wanneer vooronderzoek en verdieping in het onderscheidend vermogen wenselijk is, duurt het langer.

Ja. We kunnen de huisstijl verwerken in diverse sjablonen voor social media. Op deze manier hebben al de berichten eenzelfde uitstraling. De sjablonen zijn gemakkelijk te gebruiken.

Ja. Wij kunnen het volledige traject van websiterealisatie en onderhoud uit handen nemen. Ontdek meer over websites.

Website

Gemiddeld gezien kunnen we binnen 2 maanden een website opleveren. Dit is afhankelijk van een eventueel vooronderzoek, het type website en de kenmerken en opties die je zou willen hebben. In veel gevallen zijn we afhankelijk van input vanuit de opdrachtgever. Wanneer dit al op ‘de planken’ ligt en communicatie vlot verloopt, kunnen we een website sneller opleveren.

De letterlijke afkorting staat voor: Content Management Systeem. Een systeem waar de website in ontwikkeld wordt en waar je content – inhoud zoals teksten en foto’s – kunt beheren.

Wij werken met WordPress als CMS. Een zeer gebruiksvriendelijk CMS met lage kosten voor het beheer. Door te werken met WordPress kun je eigenlijk alle kanten op: van basiswebsite tot een complex gebouwde website met allerlei extra functionaliteiten.

Omdat we werken met een gebruiksvriendelijk CMS kan vrijwel iedereen die dat zou willen toegang krijgen en gemakkelijk iets aanpassen op de website. Basic Marketing verzorgt daarnaast ook een minicursus waarin je in korte tijd instructies krijgt over het gebruik.

De meest gestelde vraag en direct ook de moeilijkste om een concreet antwoord op te geven. Zie het als de aankoop van een auto: je hebt er al één van een paar honderd euro, maar het kan je ook tienduizenden euro’s (of meer) kosten. Net als bij een auto heeft een website bepaalde kenmerken en opties waar je voor betaalt. Denk bijvoorbeeld aan de inhoud: wil je dat wij voor jou de content realiseren? Of lever je dat één op één aan zodat wij het alleen nog in het geraamte van de website hoeven zetten? Of: wil je een website op maat of vind je een standaard sjabloon volstaan? Allemaal zaken waardoor de prijs van een website enorm kan variëren. Aan de hand van jouw wensen en budget stellen we een realistische offerte voor je op.

Ja. Als we een website opleveren dan zorgen we dat deze ook ingericht wordt voor alle andere devices zoals een mobiel of tablet.

Overig

De algemene voorwaarden kan je op deze pagina vinden: algemene voorwaarden

Scroll naar boven